basicuitvaartzandvoort.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
131 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 978 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Snel effectief en in alle rust kunnen doen
Het is fijn om direct keuzes te kunnen bedenken zonder allerlei invloeden. Na contact telefonisch kunnen overleggen. Aan de hand daarvan enkele offertes ontvangen. En uiteindelijk daarin wijzigen aangebracht, dat is mogelijk. Alles kan eraan toegevoegd of ervan weggehaald. Ik vond het bijzonder prettig, ik bekijk alles via internet nl. Ik had genoeg aan eigen verdriet en geen behoefte aan officiële bezoeken omtrent de uitvaart. Alles was zoals ik had gekozen. Uitvaartcentrum in de buurt, rouwbwzoek, persoonlijke keuzes, en een beetje normale prijs
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
25-02-2020 Marianne tonnon, Zierikzee
9
4.5
Rustig, professioneel, snel en prima ondersteuning!
Doordat uitvaart24 over koeling voor thuis beschikt, kon mijn moeder thuis opgebaard worden. De heren waren met anderhalf uur ter plaatse. Geen poespas geen gedoe. Netjes. De herdenking hebben wij ook thuis gehouden tussen haar eigen spullen, intiem, zonder dat er iemand op zijn horloge kijkt en zegt dat je moet vertrekken omdat de volgende al klaar staat. Ook naar het crematorium brengen verliep vlekkeloos. Ondanks dat er nauwelijks budget was is dit toch precies de uitvaart die zij wilden. Dank!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
25-02-2020 Maria , Rozenburg
9
4.5
Respectvol, netjes en transparant
Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht. Wij hadden een fijn gesprek met de uitvaardleidster die ons goed begeleide bij de te maken keuzes. Alle kosten waren overzichtelijk. Zij dacht ook mee over de zaken die we zelf wilden verzorgen en had met haar ervaring goede input.. Dit was voor ons als familie een verademing na eerdere ervaringen met andere uitvaardorganisaties.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4
25-02-2020 Ard, SPIJKENISSE
9
4.5
uitstekend voorgelicht
Na het telefonisch doorgeven van het overlijden van onze moeder is alles zeer vlot en ordentelijk verlopen. Ook het afscheid was goed geregeld. Kortom : onze complimenten
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
25-02-2020 Jan, Heerhugowaard
10
5
Liefdevol en begripvol.
Ik heb Anouk gesproken toen mijn man heel slecht lag. Zij kwam aan huis en hebben alles besproken. Er was ruimte voor eigen wensen en ideeën, er werd niks opgedrongen. Eenmaal de dag kwam de uitvaartdienst binnen 2,5 uur bij ons thuis. Ook zij stonden open voor wat ik graag wilde voor mijn man. De dagen tussen overlijden en uitvaart had ik regelmatig contact met Anouk over hoe het mij en de kindjes ging of er nog iets nodig was. Zeer fijn! Tijdens rouwbezoek was er voldoende ruimte. De uitvaart zelf was heel speciaal. De woorden vanuit mij, onze kindjes en schoonzus vertelde Anouk op een mooie en liefdevolle manier. Mijn man heeft het afscheid gekregen die hij verdiende.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
11-02-2020 Maike Sidoroski, Monster
10
5
Alles tot in de puntjes geregeld.
Een waardig afscheid kunnen nemen van mijn schoonvader. Alles was perfect geregeld bij de crematie. Korte lijnen en altijd bereid tot aanpassingen. Wij willen u daar hartelijk voor bedanken. Met vriendelijke groet Monique Roosen en Douwe Pen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
08-02-2020 Douwe , Soesterbergsestraat 1 A Soest
10
5
Zeer goede hulp en begeleiding
Toen de uitvaartleider Mevrouw A. Van Dorth bij ons thuiskwam hadden we gelijk een goed gevoel. Ze was kalm, maar toch zeer meelevend en uitermate vriendelijk. Wij zaten met wat vragen en daar heeft zij ons enorm mee geholpen.. Door haar is de uitvaart van Dhr. M. Jongejan een uitvaart geworden zoals hij was. Het was harmonieus, warm en liefdevol.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-02-2020 Danielle, Den Haag
10
5
helemaal verzorgd!
Voor een normale prijs de uitvaart gehad, die mijn echtgenoot voor ogen had!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
29-01-2020 Francine, Heerlen
10
5
De gehele uitvaart zeer professioneel verzorgd
We hebben een zeer goed gevoel over het verloop van de uitvaart en complementen voor de begeleidster
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2020 Rikie, Schiedam
10
5
Gewoon perfect
Ondanks de trieste gelegenheid is de crematie van mijn moeder dankzij uitvaart24 nu al een mooie herinnering. Anouk Gallen heeft in alle rust de eerste informatie gegeven. Omdat Anouk rooster technisch niet bij de crematie aanwezig kon zijn heeft zij onze wensen doorgespeeld naar haar collega Maikel Naarden. Samen met Maikel hebben wij de puntjes op de i gezet. De warme persoonlijkheid van Maikel heeft bij alle aanwezigen een snaar geraakt. Kortom vanaf het moment van overlijden tot en met het afscheid fantastisch goed geregeld. Bedankt uitvaart24
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-01-2020 Erwin, Hilversum

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews